• Fondatorul Spotify, un miliardar suedez, vrea să cumpere clubul Arsenal Londra.
  • Daniel Ek este fondatorul platformei Spotify.
  • Este dispus să cumpere clubul Arsenal Londra, dacă actualul proprietar îl pune în vânzare.

Miliardarul suedez Daniel Ek, fondatorul Spotify, a anunţat că este dispus să cumpere clubul Arsenal Londra, dacă actualul proprietar îl pune în vânzare, notează cotidianul francez Le Figaro.

Daniel Ek a reacționat public cu privire la dorința sa. „Ţin cu Arsenal de când mă ştiu. Dacă Kroenke Sport Enterprises ar dori să vândă clubul Arsenal, aş fi fericit să mă implic”, a scris miliardarul suedez, pe Twitter.

Arsenal s-a retras din Super Liga Europeană

Omul de afaceri american Stan Kroenke (73 de ani) se numără printre printre acționarii formației londoneze, încă din 2007, dar este contestat de mai mulți ani de suporterii „tunarilor” pentru eşecul clubului de a cuceri trofee de la sosirea sa.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Arsenal Londra a fost una dintre echipele din Anglia care s-a înscris în contestatul proiect Super Liga Europeană, dar clubul nu a rezistat presiunii fanilor și s-a retras. „După ce v-am ascultat pe voi și comunitatea de fotbal în ultimele zile, ne retragem din Superliga propusă. Am făcut o greșeală și ne cerem scuze pentru asta”, au postat pe Twitter reprezentanții „tunarilor”.