• Fostul șef de la Ferrari a vorbit despre ultima vizită pe care i-a făcut-o lui Michael Schumacher.
  • Jean Todt a mărturisit că îl vizitează pe legendarul pilot german de „cel puțin de două ori pe lună”.
  • Schumacher este încă în reabilitare după ce a suferit o accidentare devastatoare la cap într-un accident de schi în urmă cu opt ani.

Veștile despre starea de sănătate a legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher (52 de ani) sunt foarte rare. În continuare, cunoaștem faptul că septuplul campion mondial este încă în reabilitare după ce a suferit o accidentare devastatoare la cap într-un accident de schi în urmă cu opt ani. Atunci, Schumacher s-a lovit la cap de o piatră în timp ce schia în afara pistei pe Alpii francezi, potrivit mirror.co.uk.

Legendarul pilot a trebuit să facă două operații și a fost plasat într-o comă indusă medical timp de șase luni pentru a ajuta la reducerea inflamației creierului său. În cele din urmă a fost mutat într-un alt spital, după ce a ieșit din comă, în 2014, și după 250 de zile i s-a permis să se întoarcă la casa sa din localitatea elvețiană Gland, aflată în apropiere de Geneva.

Todt: „L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El luptă în continuare”

Fostul său șef de la Ferrari, Jean Todt, a mărturisit că îl vizitează pe fostul mare pilot de Formula de „cel puțin de două ori pe lună”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Todt a declarat pentru Corriere della Serra: „Nu-l las în pace. El, Corinna (n.r. – soția sa), familia, am avut atâtea experiențe împreună. Frumusețea a ceea ce am trăit face parte din noi și este continuă. L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El luptă în continuare. Știm că a avut un accident de schi teribil și nefericit care i-a provocat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binelui familiei. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și apoi o voi face”, a spus Jean Todt.

„Este treaz, dar nu răspunde”

„Cred că se află într-o stare vegetativă, ceea ce înseamnă că este treaz, dar nu răspunde. Respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate face pași mici, dar nu mai mult”, a dezvăluit și neurochirurgul principal Erich Riederer despre starea lui Schumacher, pentru canalul de televiziune francez TMC.

Întrebat dacă există vreo șansă ca germanul să fie văzut așa cum era înaintea accidentului, neurochirugul a răspuns: „Nu cred”.