• Toate competițiile sportive au fost suspendate, rând pe rând, de la izbucnirea pandemiei de coroanvirus, în luna martie
  • Bundesliga, campionatul german, este prima compeitiție majoră de fotbal care a revenit, weeekend-ul trecut
  • Fotbalul din Cehia revine pe 23 mai, iar Alexandru Băluță e primul român care va juca într-un meci oficial după aproape 3 luni de pauză

Fostul atacant al echipei Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă, este pregătit să revină pe teren într-un meci oficial. Campionatul din Cehia se reia, iar jucătorul român, care evoluează la echipa Slovan Liberec, devine astfel primul român care va juca fotbal, după suspendarea cauzată de pandemiei de coronavirus.

Sâmbătă, 23 mai, gruparea la care evoluează Băluţă va juca în deplasare contra clubului Teplice, începând cu ora 19:00, în meciul restanţă din etapa cu numărul 23. Slovan Liberec ocupă locul 7 în clasamentul din prima ligă din Cehia, în timp ce rivala de sâmbătă este pe poziţia a 11-a.

Începând cu 25 mai se vor relua primele ligi din Cehia. Pe 26 şi 27 mai se vor juca meciurile din etapa cu 25 din prima divizie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În campionatul din Cehia mai evoluează internaţionalii români Florin Niţă la Sparta Praga şi Nicolae Stanciu la gruparea Slavia Praga.