Franţa – Elveţia, meciul care se joacă la București în optimile EURO 2020. Programul complet

arena nationala pregatita pentru euro 2020.

Franţa – Elveţia este meciul care se va juca la Bucureşti, pe Arena Naţională, în optimile EURO 2020. Partida este programată luni, de la ora 22:00.

Programul optimilor de finală ale EURO 2020 va începe sâmbătă, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Tabloul complet al optimilor la EURO 2020

Sâmbătă, 26 iunie

19.00, Ţara Galilor – Danemarca, în Amsterdam
22.00, Italia – Austria, în Londra

Duminică, 27 iunie

19.00, Ţările de Jos – Cehia, în Budapesta
22.00, Belgia – Portugalia, în Sevilla

Luni, 28 iunie

19.00, Croaţia – Spania, în Copenhaga
22.00, Franţa – Elveţia, în Bucureşti

Marţi, 29 iunie

19.00, Anglia – Germania, în Londra
22.00, Suedia – Ucraina, în Glasgow.

Câți spectatori vor fi în tribune la Franța – Elveția. Procedura de acces

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că de miercuri sunt dispobile online biletele pentru meciul din optimile EURO 2020, care se va desfăşura în 28 iunie, pe Arena Naţională.

Potrivit FRF, partida din optimile de finală ale EURO 2020 de pe Arena Naţională din 28 iunie se va disputa, conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, cu fani în tribune ocupând până la jumătate din capacitatea stadionului.

„Începând din 22 iunie, pe platforma de ticketing UEFA sunt disponibile bilete la partida de la Bucureşti. Conform aceleiaşi Hotărâri de Guvern, spectatorii care achiziţionează bilete după această dată trebuie să fie vaccinaţi împotriva SARS-CoV-2 (să fi trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau să fie vaccinaţi şi să prezinte un test negativ în cazul în care schema completă de vaccinare nu este completă”, a transmis FRF.

După logarea pe platforma de ticketing şi selectarea partidei de la Bucureşti, utilizatorii trebuie să completeze codul de acces „VACCINATED” pentru a continua procesul de achiziţionare a biletelor.

Procedura de acces pe Arena Națională la optimea de finală UEFA EURO 2020

Conform HG nr. 636 din 9 iunie 2021, Anexa 3, art. 6, la partida din optimile Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, din data de 28 iunie, de la București, pot participa mai multe categorii de spectatori, după cum urmează:

Cu bilete achiziționate înainte de 21 iunie 2021:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;

C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.

Cu bilete achiziționate începând cu data de 22 iunie 2021 cu codul VACCINATED:

E. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

F. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și nu au schema completă de vaccinare, DAR care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore ori rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Deținătorii de bilete la meciurile EURO 2020 de pe Arena Națională din București care se încadrează în categoriile de mai sus trebuie să facă dovada imunizării de COVID-19. În acest sens, ei vor parcurge următorii pași pentru a putea intra pe stadion:

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoriile A, B, C sau E:

Pentru persoanele deținătoare de bilete care se încadrează în categoriile D și F:

Sunt valabile doar testele antigenice rapide efectuate la respectivul centru medical. În cazul constatării unui rezultat pozitiv la testul rapid antigenic, solicitantului nu i se mai aplică brățara de acces. Personalul medical urmează procedurile legale de anunțare a autorităților medicale despre înregistrarea unui caz de COVID-19. Solicitantul nu va putea intra la meci și nici nu i se vor returna banii pe bilet. Cu toate acestea, poate transfera biletul unui alt suporter.

Facilități pentru suporterii care sosesc în România din țări de pe listele roșie și galbenă, cu avionul, prin punctul de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă:

Suporterii care sosesc în România din țări de pe listele roșie și galbenă, cu avionul, prin punctul de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă, cu mai mult de o zi înaintea meciului, vor urma procedura cu prezentare la centrele medicale din București, descrisă mai sus, pentru a dovedi încadrarea în categoriile care pot asista la meci.

Suporterii care sosesc în România din țări de pe lista verde, cu avionul, prin punctul de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă vor urma procedura cu prezentare la centrele medicale din București, descrisă mai sus, pentru a dovedi încadrarea în categoriile care pot asista la meci.

Suporterii care sosesc în România prin alte puncte de frontieră decât Aeroportul Henri Coandă vor urma procedura cu prezentare la centrele medicale din București, descrisă mai sus, pentru a dovedi încadrarea în categoriile care pot asista la meci.

Regimul de intrare al copiilor pe stadion

PRECIZĂRI

Exit mobile version