Franța s-a calificat în semifinalele Euro după ce l-a trimis pe Ronaldo acasă. Ce urmează la Campionatul European

Spania – Franța este prima semifinală de la Campionatul European din Germania. Ibericii au eliminat țară gazdă dramatic, în prelungiri, în timp ce francezii l-au trimis acasă pe Cristiano Ronaldo după penalty-uri.

Cum a fost meciul dintre Spania și Germania, supranumită finala din sferturi la Euro?

A fost probabil cel mai bun meci de până acum de la Euro. Până la primul gol, cel reușit de Olmo în minutul 51, principala echipă care a impresionat a fost Spania. Din acel moment, Germania s-a aruncat în atac. În minutul 89, Wirtz a fost cel care a egalat. În prelungiri, Germania părea echipa care urma să marcheze, dar Merino a fost cel care a reușit, printr-o lovitură de cap, să marcheze.

Cum a fost duelul dintre Mbappe și Cristiano Ronaldo?

Mulți ar spune că un 0-0 între două echipe atât de bune a fost dezamăgitor. A fost un meci în care ratările au făcut ca scorul să rămână așa. Este primul turneu fără gol pentru Cristiano Ronaldo. Acesta este ultimul Campionat European pentru fotbalist, după cum a anunțat chiar acesta. Este doar a doua oară când Portugalia pierde la un Campionat European. Franța este calificată în semifinale și va juca contra Spaniei.

Exit mobile version