• Gheorghe Hagi a fost invitat în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • „Regele” a mărturisit că își dorește să mai antreneze o echipă mare de club sau o echipă națională.

Fostul mare decar al Generației de Aur a fost invitat, marți, în emisiunea „Marius Tucă Show”, unde a vorbit despre sportul care l-a consacrat.

Gheorghe Hagi: „Succesul se construiește și are nevoie de timp”

„Voi antrena din nou când nu voi mai avea sută la sută procentele clubului (n.r. – FC Viitorul). În următorii ani mă văd antrenând o echipă națională. Mai am două mari dorințe: să antrenez o echipă mare de club sau o echipă națională. Eu sunt un constructor.

Trebuia să iau un proiect de la început și să construiesc. Orice e posibil. Succesul se construiește. Trebuie timp. Liverpool așa a făcut, când au luat portarul (n.r. – Alisson Becker).

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Îmi doresc să antrenez o echipă mare. Dacă se vor întâmpla lucrurile astea pentru mine, o să fie fantastic”, a declarat fostul mare decar al naționalei României.

Gheorghe Hagi: „Nu sunt de acord cu cantonamentul prelungit”

Întrebat de Marius Tucă dacă s-a schimbat fotbalul, „Regele” a răspuns: „Nu sunt de acord cu cantonamentul prelungit. Dormi în patul tau. E conectare și deconectare. Să știi când te conectezi și când nu. Eram toți așa. Asa era regimul, așa erau timpurile. Știi ce mi-a spus mama când i-am spus că nu este usor? Mi-a spus: nimic nu este ușor”.