• Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au jignit ca la ușa cortului în ultimele trei zile.
  • Patronul FCSB decis ca impresara să nu mai câștige niciun ban de pe urma jucătorilor din echipa sa.
  • Toți jucătorii lui FCSB care sunt reprezentați de Anamaria Prodan au fost forțați să rupă acordul cu impresara.

Gigi Becali și Anamaria Prodan s-au războit public în ultimele zile, iar latifundiarul din Pipera s-a răzbunat după jignirile primite. Cei doi s-au jignit ca la ușa cortului, marcând, astfel, scandalul momentului în fotbalul românesc.

Drept urmare, Becali a spus că a luat cea mai bună decizie de a se răzbuna pe impresară. Sâmbătă, la miezul nopții, patronul „roș-albaștrilor” a decis că Anamaria Prodan nu va mai avea niciun jucător la FCSB, deși, în prezent, soția lui Laurențiu Reghecampf reprezintă opt dintre jucătorii echipei lui Becali.

A avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi, nu mai are niciunul. Au rupt toţi contractul (n.r. – cu Anamaria Prodan). Contractul sunt eu! Nu mă cunoaşteţi? Eu nu pun condiţii. Eu spun „Faci aşa“. Şi faci! Nu mai avea rost, nu se mai putea aşa, după tot ce a fost. Ne facem de râs. Mă jigneşti aşa, la mine în casă. Cum să ai oameni aici (n.r. – la FCSB)? Şi ce, dacă nu există club în lume aşa? Uite, eu sunt altfel. Eu sunt Becali. Aşa se face la mine. Cine vine să lucreze cu mine să ştie. Faci ce spune Becali = FCSB. Hai să vă spun un lucru. Dacă ea nu jignea, eu nu aveam nicio treabă. Păi, cum adică? Eşti certat cu mine, dar stai la mine în casă. Sunt de 20 de ani în fotbal, mă ştie toată lumea. Mă ştiţi toţi. Aşa se lucrează cu mine. Eu zic, tu faci. Nu vrei, aia e. La mine e o companie mai conservatoare, nu modernă. E FCSB, adică Faci Ce Spune Becali”,a tunat Gigi Becali la Digi Sport.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Asta e de puşcărie ce face el!”

De partea cealaltă, Anamaria Prodan a confirmat, pentru Fanatik, cum jucătorii ei de la FCSB au fost înştiinţaţi că nu mai pot colabora cu ea.

Gigi a dat un ordin, apoi MM le-a scris jucătorilor pe grup să aducă contractele ca să vadă perioadele până când sunt semnaţi cu mine şi cum să-i scoată din ele. Argăseală (n.r. – preşedinte FCSB) s-a pus să caute avocaţi ca să-i scoată din contractele cu mine. Gigi le-a promis jucătorilor că, dacă pierd procesele cu mine, le plăteşte FCSB-ul daunele. Cu ce bani, scot bani din club? Asta e de puşcărie ce face el! Jucătorii mei m-au sunat şi mi-au spus că le este frică, că sunt speriaţi. Gigi le-a transmis că nu vor mai juca niciun minut la FCSB, dacă vor continua cu mine”, a spus impresara, pentru sursa citată.