• Ianis Hagi a avut o nouă evoluție remarcabilă în tricoul lui Glasgow Rangers.
  • Rangers s-a impus cu scorul de 1-0 în jocul cu St. Jahnstone, în etapa a 27-a a campionatului Scoției.
  • Golul românului a făcut înconjurul planetei.

Ianis Hagi (22 de ani) a strălucit pentru Rangers, în jocul cu St. Johnstone, scor 1-0, în etapa a 27-a a campioantului Scoției. Fiul lui Gică Hagi a fost cel care a marcat unicul gol al partidei, iar pentru reușita sa a fost ridicat în slăvi.

BBC l-a desemnat pe Hagi Jr. omul partidei. „Momentul său de magie a fost o scânteie strălucitoare și a adus victoria într-un meci altfel discret. Rangers a reușit să se desprindă prin momentul său de strălucire. A venit timpul lui”, a notat publicația citată.

BBC l-a desemnat „omul meciului”

Hagi Jr. a marcat în minutul 52 al meciului, cu un șut superb din afara careului, iar reușita sa i-a entuziasmat pe fanii lui Rangers. „Mulțumesc, prințule Ianis”, a scris un fan al trupei din Glasgow, pe Twitter. „Execuția de senzație a lui Ianis Hagi îi aduce pe cei de pe Ibrox mai aproape de titlu”, a titrat Glasgow Live.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În acest sezon, Ianis Hagi a marcat 5 goluri și a bifat 11 pase decisive, în 30 de apariții pentru Rangers. Mai mult, Rangers este lider autoritar în Scoția, având 23 de puncte avans în fața rivalilor de la Celtic, ocupanta locului secund în clasament.