• Lewis Hamilton a depășit recordul de 91 de victorii în circuit al lui Schumacher (94)
  • Hamilton a câștigat al șaptelea titlu de F1 din carieră
  • Contractul britanicului cu Mercedes expiră la finalul actualului sezon

După ce l-a depășit deja pe Schumacher la numărul de victorii în cursele de Formula 1, Lewis Hamilton vrea să fie peste pilotul german și în ceea ce privește numărul de titluri în circuitul de Formula 1.

Nu mai are mult. Deja a reușit să îl egaleze, odată cu victoria de la Istanbul.

Hamilton: „Asta este pentru toți copiii care visează imposibilul. Puteți să o faceți și voi! Vă mulțumesc atât de mult tuturor pentru susținere!”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Deși n-a semnat încă un nou contract cu Mercedes, Hamilton vrea să revină pe pistă la anul. Mai ales după toate eforturile pe care le-a făcut să fie numărul 1.

Lewis Hamilton: „M-am gândit la toată cariera mea. De când aveam 5 ani și mergeam cu kartul, când am câștigat primul campionat în Marea Britanie, conducând cu tata până acasă după ce am văzut că suntem campioni și visând să fiu aici. Și este chiar acolo!“

Încă de când Hamilton câștiga primul titlu de Formula 1 din carieră, Michael Schumacher era convins că britanicul îl poate depăși.

Uite ce spunea Michael Schumacher, întrebat „Poate vreun pilot din ziua de astăzi să domine Formula 1 așa cum ai făcut-o tu? Poate cineva ca Lewis să ia titlul mondial și să mai obțină încă șapte titluri mondiale?“: „Aș spune absolut da. Recordurile sunt făcute să fie depășite.”