• Echipa naţională de handbal masculin a câştigat duminică partida cu Ucraina, din etapa a doua a preliminariilor Campionatului European, disputată în Sala Dinamo.
  • Elevii lui Xavier Pascual s-au impus cu 34-26 (18-14) şi au obţinut primele 2 puncte din clasament.
  • După înfrângerea din prima etapă, suferită joi, în deplasare, în faţa Austriei, România avea nevoie obligatorie de o victorie în faţa Ucrainei, care învinsese marţi pe Insulele Feroe.

Echipa naţională de handbal masculin a câştigat duminică partida cu Ucraina, din etapa a doua a preliminariilor Campionatului European, disputată în Sala Dinamo. Elevii lui Xavier Pascual s-au impus cu 34-26 (18-14) şi au obţinut primele 2 puncte din clasament.

După înfrângerea din prima etapă, suferită joi, în deplasare, în faţa Austriei, România avea nevoie obligatorie de o victorie în faţa Ucrainei, care învinsese marţi pe Insulele Feroe.

Doar primele două clasate din grupă se califică la turneul final, astfel că victoria obţinută de tricolori este una ce îi plasează printre favoriţi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

România a început foarte bine şi s-a desprins şi la 7 goluri avans după prima jumătate de repriză. S-a intrat la vestiare cu 4 goluri avans, iar în repriza secundă Ucraina s-a apropiat la maxim 3 goluri, în primele 10-15 minute.

La 27-23, România a marcat de 5 ori consecutiv tranşând decisiv soarta meciului.

Golgheterul naţionalei tricolore a fost Grigoraş, cu 9 goluri, urmat de Negru cu 7.

Campania de calificare continuă în primăvara anului viitor, cu o dublă confruntare, întâi în deplasare şi apoi pe teren propriu, cu Insulele Feroe, în 8 şi 11 martie.