• Harry Kane a marcat golul de 2-0 cu West Ham
  • Atacantul englez nu mai reuşise să marcheze din luna decembrie
  • Tottenham se luptă pentru un loc de UEFA Champions League

Tottenham speră din nou la calificarea în sezonul următor al UEFA Champions League. Echipa lui Jose Mourinho a învins-o cu 2-0 pe West Ham în partida de marţi seară şi a urcat pe locul 7 în clasament, la doar 1 punct sub Manchester United.

Locul 5 în acest sezon de Premier League poate să aducă o calificare în următorul sezon al UEFA Champions League, dacă suspendarea primită de Manchester City din partea UEFA va fi păstrată.

Soucek de la West Ham a marcat în propria poartă în minutul 64 după o fază controversată la care West Ham a solicitat un henţ la Davidson Sanchez, fundaşul lui Tottenham. În minutul 82, Harry Kane a stabilit scorul final după ce a scăpat singur cu Fabianski şi l-a executat pe portarul lui West Ham.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Pentru Harry Kane, reuşita cu West Ham a fost prima din 2020. El nu mai marcase de pe 28 decembrie, de la o partidă cu Norwich. A fost golul cu numărul 137 pentru Kane în 200 de partide de Premier League. „Ştiu că sunt într-o formă bună, am muncit din greu. Mă simt mai puternic ca niciodată în acest moment. Am doar 26 de ani şi mai am mulţi ani de jucat. Sper să ating pragul de 200 de goluri marcate cât mai curând” a pus Kane după partidă.

Tottenham o va întâlni în următorul meci pe Sheffield United, pe 2 iulie. De partea cealaltă, West Ham va juca împotriva lui Chelsea pe 1 iulie. Echipa lui David Moyes este într-o situaţie dificilă, pe locul 17 în clasament, la egalitate cu Bournemouth şi cu un punct peste Aston Villa. Acestea două urmează să joace în etapa a 31-a din Premier League.