• Cei doi au reușit performanța de a elimina perechea cotată cu prima șansă la câștigarea turneului
  • Horia Tecău (24 ATP) și Marcelo Arevalo (54 ATP) s-au impus greu, în două seturi, scor 7-6 (7), 7-6 (4)
  • Tecău și Arevalo vor întâlni miercuri în sferturi perechea britanică alcătuită din Neal Skupski și Daniel Evans

Horia Tecău (România) și Marcelo Arevalo (El Salvador) s-au calificat în noaptea dinspre luni spre marți în sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la turneul de tenis de la Miami, învingând perechea favorită numărul 1, alcătuită din columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

În ciuda faptului că Horia Tecău s-a aflat abia la al doilea meci alături de noul său partener, Marcelo Arevalo fiind al treilea partener de dublu al românului în 2021, cei doi au reușit performanța de a elimina perechea cotată cu prima șansă la câștigarea turneului de la Miami.

Horia Tecău (24 ATP) și Marcelo Arevalo (54 ATP) s-au impus greu, în două seturi, scor 7-6 (7), 7-6 (4), după aproape două ore de joc, în fața columbienilor Juan Sebastian Cabal și Robert Farah, calificându-se în sferturile de finală ale turneului ATP 1000 de la Miami, dotat cu premii totale 3,2 milioane USD.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

Meciul a fost foarte echilibrat, niciuna din echipe nereușind să obțină vreun break. Tecău și Arevalo au avut totuși 3 șanse de break, dar columbienii au salvat de fiecare dată.

Ambele seturi au fost decise la tiebreak, primul fiind cel mai disputat, columbienii ratând de două ori șansa de a-l închide în favoarea lor.

Tecău și Arevalo vor întâlni miercuri în sferturi perechea britanică alcătuită din Neal Skupski și Daniel Evans, care a eliminat în optimi cuplul favorit numărul 5 Jamie Murray/Bruno Soares.

Pentru prezența în sferturi, Horia Tecău și Marcelo Arevalo vor primi 160 de puncte ATP și un cec în valoare de 27.000 USD.