Ianis Hagi a semnat cu Rangers! Primele declarații ale românului după realizarea transferului pe Ibrox

Sursă foto: Profimedia
  • Ianis Hagi era imprumutat în Scoția de la Genk, iar Rangers a activat clauza de cumpărare de 5 milioane de euro
  • Hagi Jr. a spus că este mândru să poarte culorile echipei de pe Ibrox Park
  • Sezonul din Scoția s-a încheiat prematur, însă Hagi ar putea reveni pe teren în optimile de finală din Europa League, în returul contra lui Bayer Leverkusen

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a bifat al patrulea transfer al carierei. Decarul echipei naţionale a României a ales să meargă definitiv la Rangers, grupare la care a ajuns în ianuarie 2019, sub formă de împrumut de la clubul belgian Genk. Ianis a anunţat transferul pe contul lui de Instagram.

„Sunt extrem de fericit şi de mândru că fac parte din familia Rangers şi că reprezint culorile acestui club important. Abia aştept să mă alătur colegilor, să joc din nou pe Ibrox şi să mă bucur iar de momente, alături de aceşti fani minunaţi.

De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor de acolo pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi le-au oferit. Vă doresc tot binele. ntul lui de Instagram”, a scris Ianis.

Hagi Junior este aşteptat la Rangers şi de antrenorul Steven Gerrard, care e încântat de transferul mijlocaşului român.

„Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr talentat, aşa că transferul lui definitiv la Rangers este o veste bună”, a spus antrenorul englez.

În cele 12 meciuri în care a evoluat la Rangers, Ianis a marcat de 3 ori şi a oferit două pase de gol.