• Ianis Hagi (22 de ani) joacă la Glasgow Rangers din vara trecută.
  • Evoluţiile sale l-au adus în atenţia marilor cluburi europene.
  • Presa spaniolă anunță că „Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”.

Spaniolii de la Fichajes anunță că „Sevilla insistă pentru transferul lui Ianis Hagi”. Atacantul român este urmărit de mai multă vreme de directorul sportiv al trupei iberice, Mochi, precizează sursa citată.

Fichajes notează că numele lui Ianis Hagi este tot mai vehiculat printre oficialii Sevillei, iar clubul andaluz este gata să-l achiziționeze pe Hagi Jr. în această vară, pentru a-şi întâri linia de mijloc. „Fiul legendarului Gheorghe Hagi a avut evoluţii excelente în acest sezon în tricoul scoțienilor de la Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard”, s-ar auzi tot mai des în birourile clubului spaniol, scriu cei de la Fichajes.

„După un start al carierei care nu a fost constant, Ianis Hagi şi-a găsit stabilitatea în acest sezon, în care a reuşit 7 goluri şi 12 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în tricoul lui Rangers. Aceste cifre reprezintă biletele lui Ianis Hagi pentru La Liga, acolo unde ar putea evolua în sezonul viitor, la Sevilla. Deşi are jucători precum Papu Gomez sau Oliver Torres pe acelaşi post, clubul de pe Ramon Sanchez Pizjuan ţinteşte transferuri de marcă pentru sezonul viitor, iar Ianis Hagi este una dintre ţinte”, mai notează sursa citată.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În prezent, Sevilla ocupă locul 4 în La Liga, însă este la doar 3 puncte în spatele liderului Atletico Madrid şi are şanse reale la titlu în acest sezon.