• Fotbalistul Ianis Hagi a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Ianis Hagi: „Sunt mândru că am reușit să port banderola și numărul 10, mai ales la Națională”.
  • Ianis Hagi: „În legătură cu numele pe care îl port, este o presiune cu care m-am născut”.

Întrebat de Marius Tucă ce a simțit în momentul calificării, Ianis Hagis spune că simțit „Fericire”.

Ianis Hagi: „Nu s-a mai întâmplat în istoria României să ne calificăm de două ori la rând. Cred că fiecare știe ce s-a întâmplat după Campionatul 2019 și multă lume a avut de câștigat”.

Ianis Hagi: „Sunt mândru că am reușit să port banderola și numărul 10, mai ales la Națională. În legătură cu numele pe care îl port, este o presiune cu care m-am născut. Lumea are așteptări de la mine și știu asta. Mereu am spus că sunt la început de carieră. Să dea Domnul să mai am cel puțin 15 ani de carieră”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Ianis Hagi nu se sperie de critici sau de cuvintele mai puțin frumoase pe care uneori le primește din partea publicului. Spune că le transformă în cuvinte bune: „Nimic nu mă doboară mental. Am avut noroc să am antrenori buni până la această vârstă”.

Ianis spune că de la fiecare antrenor a învățat ceva, iar cea mai importantă lecție a fost despre cum să transformi răul în bine.

Ianis Hagi: „Am învățat cum să duc partea negativă în partea pozitivă”.

Ianis Hagi: „Îmi doresc să pot spune că i-am depășit”

Ianis Hagis spune că așteptările sunt foarte mari și din partea familiei, dar „motivația și ambiția sunt foarte importante pentru mine”, mărturisește fotbalistul.

Întrebat cum vede viitorul echipei Naționale, Ianis Hagi spune că este încrezător în generația care vine din spate: „Cu încredere și continuitate vom reuși. Mulți dintre noi nu am participat la campanie, mă refer la Tineret și tot am reușit să ne calificăm. Avem fapte în spatele nostru”.

Ianis Hagi: „Orice înfrângere, orice calificare pierdută este greu de digerat”.

Ianis Hagi, despre antrenamente și viața de fotbalist în pandemie

Ianis Hagi: „Mă antrenez mai mult de acasă. Noi, sportivii, trebuie să ne ferim. Este greu și pentru noi, dar și pentru suporteri”.

Chiar dacă la meciuri nu mai există energia publicului din cauza măsurilor de siguranță, Ianis spune că „Suntem la fel de profesioniști și o să mergem mai departe”.