• Este doliu în dealul Copoului, la Stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, după moartea antrenorului Ionuţ Popa.
  • Suporterii echipei au afişat un banner imens pe care au scris „Nea Popică, drum lin spre cer! Rămâi Iaşului simbol etern.”
  • Tot ei sunt cei care spun că o peluză sau o tribună din stadionul de la Iaşi ar trebui să îi poarte numele.

La intrarea în stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, Ionuţ Popa parcă se uită în ochii tăi, dintr-o poză imensă.

Sunt lumânări aprinse, iar suporterii au venit pe rând să-i aducă un omagiu.

E doliu în dealul Copoului, iar suporterii au renunţat la tricourile alb albastre pentru cele negre.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Tot ei vor ca o peluză sau o tribună a stadionului să poarte numele lui Ionuţ Popa.

Ionuţ Alexandru, unul dintre cei care a fost mereu în ultimii ani alături de Poli Iaşi, îl numeşte pe Ionuţ Popa al doisprezecelea suporter şi are zeci de amintiri cu el.

„Cred că ar fi o idee foarte bună, la meciul următor cu Hermanstadt conducerea să editeze nişte bilete cu chipul lui Ionuţ Popa, care să fie vândute, fiindcă poate ajutăm şi familia, dar şi clubul nostru şi ar fi o idee care cred eu că ar merita să fie pusă în practică”, a afirmat Ionuț Alexandru, suporter.

„Amintiri sunt nenumărate, amintiri sunt cu el venind la noi, la galerie, aplaudându-ne mereu, luându-ne de după cap să ne spună că ne iubeşte, că suntem oraşul lui, iar noi l-am primit cu braţele deschise şi l-am iubit.

A avut tot timpul o glumă la el, a ştiut să ne facă să ne simţim bine, indiferent de rezultatul echipei a ştiut să ne ţină uniţi şi să ne ţină aproape de echipă.

Un mare antrenor, un iubitor de oameni, un iubitor de fotbal, a pus pasiune. Din păcate cred că s-a dus prea devreme”, a spus Cristian Ștefan Olar, un alt suporter.

„Mi-am adus aminte că am discutat şi despre moarte, spunea că îi e frică de moarte, că nu îi place moartea, iubea viaţa prin tot ceea ce făcea. Era un bărbat foarte puternic.

Mă uit la poza care este în spate şi îmi dau seama că e poza care e strategică, e înainte de orice bătălie, face ca cel care de fapt nu eu am să vin, eu sunt un om paşnic, nu am nimic cu voi, nu sunt un războinic şi după aceea porneau motoarele în el, toate resursele. Ăsta este Ionuţ Popa”, a declarat Gheorghe Nichita, fost primar al Iașului.