• Weekendul în Capitală nu e doar pentru terase
  • Fă-ţi timp şi pentru activităţi sportive când ai timp liber
  • Escalada sau caiacul sunt două variante dacă îţi place să ieşi din zona de confort

Dacă ieşitul la terasă în fiecare weekend s-a transformat într-o rutină pentru tine, încearcă să faci puţină mişcare. Ţi-e dor să te caţeri pe munte, dar nu e chiar la îndemână să ajungi acolo. Ai alternativa perfectă – sala de escaladă. În Bucureşti o găseşti pe cea mai mare din ţară. Și poți să îţi iei şi copilul cu tine.

Instructor: ”Te uiţi tot timpul la picior, da? Să le pui tot timpul pe priză.”

Florin, instructor de escaladă: ”Dacă nu au mai fost niciodată la sală, în principiu, ei nu trebuie să aibă la ei decât un echipament pentru orice sport, îmbrăcăminte lejeră. Au aici papuci de închiriat. Le dăm ham şi instrucţiuni şi îi ajutăm să se caţere în siguranţă. E un sport care se joacă foarte mult cu mintea. Lucrăm foarte mult cu senzaţia asta de frică.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE

Alexanxdru, căţărător: ”Sunt multe senzaţii. În primul rând e frica, care mi se pare că e un lucru destul de normal, mai ales la înălţime. Când eşti sus pe panou simţi că zbori. Dacă nu te împaci prea bine cu adrenalina, mai sunt variante. Uite, pe Lacul Titan poți învăța să foloseşti placa şi kaiacul.”

Marian, preşedinte club sportiv nautic: ”Copii, adulţi, chiar şi oameni în vârstă pot vâsli fără nicio problemă. Toate sunt populare, sunt plăcute. Mai ales copiii vor să le încerce pe toate.Facem iniţiere, învăţăm oamenii să vâslească corect, ce să facă, ce să nu facă.”

Femeie: ”Te simţi independent că te bazezi doar pe tine. Lucrez de acasă şi cele două ore pe care le pierdeam în trafic am hotărât că trebuie să le folosesc cumva în folosul meu.”

Prețurile practicate:

  • ședință de escaladă: 45-50 de lei
  • 8 şedinţe de escaladă cu instructor: 485 de lei
  • abonament anual escaladă: 1.890 de lei
  • abonament anual caiac: 300-500 de lei