Imagini incredibile în Champions League. Jucătorii lui PSG și Istanbul BB au ieșit de pe teren, după o replică rasistă a arbitrului Colțescu

hategan-psg

hategan-psg

Meciul din această seară, din grupa H a Champions League, de la Paris, dintre PSG și Istanbul BB, a fost întrerupt după ce arbitrul român Sebastian Colțescu l-a făcut „negru” pe unul dintre oficialii echipei turce. Partida de pe „Parc des Princes” este condusă de o brigadă de arbitri din România. La centru se află Ovidiu Hațegan, iar Sebastian Colțescu este al patrulea arbitru.

Duelul a fost întrerupt întrerupt în minutul 15, iar cel pe care Colțescu l-a numit „negru” este fostul atacant camerunez Pierre Webó. Antrenorul secund al grupării din Istanbul a reacționat, de pe marginea terenului, vizavi de simulările de joc ale lui Neymar.

„De ce îmi spui negru? Nu poți să-mi spui că sunt negru”

În acel moment, Sebastian Colțescu l-a chemat pe Ovidiu Hațegan să-l liniștească pe Pierre Webó și i-a spus colegului său să îl trimită în tribune pe „ăla negru”. „De ce îmi spui negru? De de îmi spui negru? De ce îmi spui negru? Nu poți să-mi spui că sunt negru”, a tunat Pierre Webó către Colțescu.

Banca turcilor a „explodat” după remarca lui Colțescu, iar Demba Ba a sărit în ajutorul colegului său. „De ce nu spui ‘acest tip alb’ când vorbești despre el, spui doar acest tip? Ascultă-mă! De ce atunci când menționezi ‘un tip negru’, trebui să spui ‘acest tip negru?!’”, s-a răstit Demba Ba la arbitrul român. Drept urmare, jucătorii lui PSG și ai lui Istanbul Bașakșehir i-au acuzat de rasism pe „cavalerii fluierului” din România. Partida se va relua miercuri, de la ora 19:55, ora României.

Exit mobile version