• Înotătoarea a leșinat în timp ce concura la Campionatele Mondiale, iar antrenoarea ei a sărit în bazin pentru a-i oferi primul ajutor. 
  • Sportiva a primit îngrijiri medicale lângă piscină înainte de a fi luată cu targa.
  • Într-o declarație pe pagina de Instagram a US Artistic Swimming, Fuentes a declarat că Alvarez va fi evaluată de medici înainte de a se lua o decizie cu privire la participarea ei la proba pe echipe de vineri.

Înotătoarea artistică americană Anita Alvarez a fost în pericol să se înece după ce și-a pierdut conștiința în bazin la campionatele mondiale de la Budapesta, înainte de a fi salvată de antrenoarea sa Andrea Fuentes.

Sursă foto: SkyNews

Spaniola Fuentes, de patru ori campioană olimpică la înot sincronizat, a sărit în bazin după ce a văzut-o pe Alvarez cum se scufundă pe fundul bazinului la finalul rutinei finale de solo liber.

Potrivit Sky news, Anita a primit îngrijiri medicale lângă piscină înainte de a fi luată cu targa.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

A fost pentru a doua oară când Fuentes a trebuit să o salveze pe Alvarez, după ce anul trecut a sărit în bazin în timpul unei probe de calificare olimpică și a tras-o în siguranță la lângă bazin.

Panică la Mondialele de la Budapesta

Anita se simte mult mai bine, este deja în formă. A fost o sperietură bună, ca să fiu sincer„, a declarat Fuentes pentru ziarul spaniol Marca.

Am sărit din nou în apă pentru că am văzut că nimeni, niciun salvamar, nu sărea. M-am speriat puțin pentru că nu mai respira, dar acum este bine. Trebuie să se odihnească„.

Într-o declarație pe pagina de Instagram a US Artistic Swimming, Fuentes a declarat că Alvarez, în vârstă de 25 de ani, va fi evaluată de medici înainte de a se lua o decizie cu privire la participarea ei la proba pe echipe de vineri.