JO 2024: Ce români concurează astăzi la Jocurile Olimpice de la Paris?

Ziua de ieri ne-a adus încă o rundă de emoții puternice urmărindu-ne sportivii concurând la Jocurile Olimpice. Însă nici astăzi nu va fi mai simplu. Urmează o zi la fel de plină pentru sportivii noștri și sperăm și astăzi la o medalie.

Cum au terminat sportivii noștri ziua de ieri?

Ieri, tot David Popovici a fost în centrul atenției, pentru că așteptam calificarea și în finala de 100 de metri liber. Și așa s-a întâmplat. David și-a terminat seria pe locul al doilea și al cincilea per total, iar în această seară va concura pentru o nouă medalie.

Și la canotaj am obținut rezultate foarte bune. Echipajul de patru rame masculini s-a calificat în finală tot în finală au ajuns și Marian Florian Enache și Andrei Sebastian Cornea la dublu vâsle masculini.

Însă cele mai mari emoții cu siguranță au fost la Ancuța Bodnar și Simona Radici, campioanele en-titre care s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin de pe primul loc, asta deși la 300 de metri înainte de finish erau pe locul patru la tenis de masă.

Bernadette Sochi s-a calificat în optimile probei de simplu, iar echipa feminină de gimnastica România a terminat pe locul șapte în finala pe echipe de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Dar locul nu s-a terminat pentru ele. Trei dintre fete, începând de mâine, vor concura la probele individuale și poate avem și acolo speranță la cel puțin o medalie.

Cui ținem pumnii azi?

Astăzi ar putea fi prima zi cu mai multe medalii pentru România. Prima dintre ele poate veni cu siguranță de la David în finala de 100 de metri liber, asta la finală de zi Iar o altă de la canotaj.

Astăzi sunt finalele la patru vâsle masculin și feminin. Și tot la canotaj mai urmărim trei semifinale, dublu rame masculin, dublu rame feminin și dublu vâsle feminin.

Continuă emoțiile și la tenis de masă. Bernadette Szocs joacă în optim împotriva Sofiei Polcanova și se luptă pentru un loc în sferturi.

Și mai avem și sportivI care intră pentru prima dată în concurs pentru România: Alex Cret la judo la categoria 900 kg.

La tir cu arcul ne reprezintă Mădălina Amăistroaie, iar la triatlon la individual masculin îl avem pe Duchampt.

Exit mobile version