• Mult-aşteptata mutare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost finalizată şi va fi anunţată săptămâna viitoare de câştigătoarea Ligii Campionilor 2023/24.
  • Mbappe a înscris 256 de goluri pentru PSG în 308 apariţii, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.
  • Kylian Mbappe a declarat că este mândru să plece de la Paris Saint-Germain cu „capul sus” după ce a câştigat sâmbătă finala Cupei Franţei.

Mult-aşteptata mutare a lui Kylian Mbappe la Real Madrid a fost finalizată şi va fi anunţată săptămâna viitoare de câştigătoarea Ligii Campionilor 2023/24.

Los Blancos, care a învins sâmbătă seară Borussia Dortmund cu 2-0 pe stadionul Wembley, va fi întărită în curând prin adăugarea superstarului francez Mbappe, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, care a declarat că toate documentele legate de transfer au fost „semnate, sigilate şi finalizate”.

Mbappe a anunţat în mai că nu va mai continua la PSG. Mbappe a înscris 256 de goluri pentru PSG în 308 apariţii, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Kylian Mbappe a declarat că este mândru să plece de la Paris Saint-Germain cu „capul sus” după ce a câştigat sâmbătă finala Cupei Franţei.

Citește și