• Șefii fotbalului spaniol au decis ca La Liga să revină pe 12 iunie
  • Sevilla – Betis este primul meci care se va disputa după aproape 3 luni de pauză
  • Spania a decis sa suspende competițiile sportive în luna martie, fiind una dintre cele mai afectate țări de coronavirus

Campionatul din Spania se va relua, după 3 luni de pauză. Vineri, 12 iunie, va avea loc prima partidă din La Liga, iar jurnaliştii iberici anunţă că este vorba despre derby-ul Sevilla – Real Betis, de la ora 22:00. Pentru programul integral al etapei cu numărul 28 din Primera Division va trebui să mai aşteptăm până pe 28 mai, atunci când vor fi anunţate public toate meciurile.

În urma rezultatelor testelor pentru coronavirus, dar şi a modului în care se desfăşoară antrenamentele echipelor din La Liga, oficialii spanioli au decis că nu mai este nevoie să aştepte prea mult pentru reluarea fotbalului. Jucătorii au revenit la antrenamentele pe teren în urmă cu două săptămâni şi deja se antrenează în grupuri de câte 10.

View this post on Instagram

✨✨✨ ¡Alegría! ¡Magia! @sergiocanalesoficial – Nothing will make us stop smiling after seeing Canales back in the training ground! 😀🔛 #VolverEsGanar

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

A post shared by Real Betis Balompié (@realbetisbalompie) on

În acest momemnt, lider în este Barcelona, urmată la două puncte de Real Madrid, în timp ce Sevila ocupă locul 3 cu 47 de puncte. Real Betis este pe poziţia a 12-a.