La Liga se reia în luna iunie, după 3 luni de pauză. Sevilla – Betis, derby-ul primei etape

Sursă foto: Profimedia
  • Șefii fotbalului spaniol au decis ca La Liga să revină pe 12 iunie
  • Sevilla – Betis este primul meci care se va disputa după aproape 3 luni de pauză
  • Spania a decis sa suspende competițiile sportive în luna martie, fiind una dintre cele mai afectate țări de coronavirus

Campionatul din Spania se va relua, după 3 luni de pauză. Vineri, 12 iunie, va avea loc prima partidă din La Liga, iar jurnaliştii iberici anunţă că este vorba despre derby-ul Sevilla – Real Betis, de la ora 22:00. Pentru programul integral al etapei cu numărul 28 din Primera Division va trebui să mai aşteptăm până pe 28 mai, atunci când vor fi anunţate public toate meciurile.

În urma rezultatelor testelor pentru coronavirus, dar şi a modului în care se desfăşoară antrenamentele echipelor din La Liga, oficialii spanioli au decis că nu mai este nevoie să aştepte prea mult pentru reluarea fotbalului. Jucătorii au revenit la antrenamentele pe teren în urmă cu două săptămâni şi deja se antrenează în grupuri de câte 10.

În acest momemnt, lider în este Barcelona, urmată la două puncte de Real Madrid, în timp ce Sevila ocupă locul 3 cu 47 de puncte. Real Betis este pe poziţia a 12-a.