Lakers câștigă finala NBA în memoria lui Kobe Bryant. LA Lakers – Miami Heat 106-93

Sursa foto: Profimedia
  • Finala NBA se joacă în sistem „best of 7”
  • LA Lakers s-a impus pentru a patra oară, câștigând cu scorul de 4 – 2
  • Lakers i-au dedicat victoria lui Kobe Bryant, un fost mare jucător al echipei

Los Angeles Lakers a făcut un pariu chiar la începutul celui mai lung sezon din istoria NBA că orice echipă cu LeBron James și Anthony Davis ar putea câștiga un campionat.

Nu aveau nicio idee despre cum se va întâmpla și nu exista nici o modalitate de a prezice ce s-a întâmplat. A existat un incident geopolitic, o pandemie devastatoare și moartea zdrobitoare a unei legende.

După ce au purtat tricouri-omagiu pentru Kobe Bryant și au pierdut, cei de la Heat s-au apropiat de Lakers, scorul devenind 3-2, echipa din Los Angeles nu a mai ezitat în al 6-lea meci.

Los Angeles Lakers sunt din nou campioni după ce au învins duminică Miami Heat, cu 106-93, în meciul 6 din finala NBA. LeBron James și Anthony Davis au jucat ca niște oameni care nu au vrut să mai petreacă o noapte într-un hotel. La două zile după ce Jimmy Butler și Miami și-au prelungit șederea, au preluat controlul jocului 6 și s-au încoronat campioni.

LA Lakers au preluat un avans demoralizator de 30 de puncte în prima repriză, și au petrecut meciul numărând secundele până la confetti. LeBron James a fost declarat MVP-ul finalei, la vârsta de 35 de ani.