• ESPN a publicat prima parte din documentarul despre viaţa lui Lance Armstrong (48 de ani)
  • Fostul mare ciclist a recunoscut că s-a dopat mai mulţi ani la rând
  • Lance Armstrong a spus că este o minune că nu a ajuns un criminal în serie, după copilăria pe care a avut-o

Lance Armstrong, fostul mare ciclist, a acceptat să vorbească despre copilăria lui într-un documentar, iar prima parte a fost deja publicată de ESPN. Americanul a avut de suferit din cauza tatălui vitreg, Terry Armstrong.

Lance Armstrong, fost ciclist: „Îmi spunea să nu las sertarul deschis pentru că voi avea probleme. Eu lăsam sertarul deschis, iar el lua o padelă şi mă rupea în bătaie”.

Armstrong a povestit că mama lui, care l-a născut la vârsta de 17 ani, nu se implica în bătăile primite. „E un miracol că nu am ajuns criminal în serie”, a mai spus fostul ciclist.

Recomandări

SUA AJUTĂ GAZA
AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL

Terry Armstrong, care a apărut şi el în documentar, a spus că momentele de violenţe erau efectul modului în care a crescut în şcoala cu regim militar. „Dacă nu eram eu, nu era campionul care este astăzi”, a spus tatăl lui Lance.

Câştigătorul a şapte ediţii ale Turului Franţei a provocat un scandal imens în momentul în care a recunoscut că s-a dopat mai mulţi ani la rând. În plus, a precizat că nu regretă şi că ar face-o din nou.