Larisa Iordache a devenit cea mai medaliată gimnastă din România din istoria Campionatelor Europene. Cum a trecut peste infectarea cu SARS-CoV-2

  • Larisa Iordache are 16 medalii la Campionatele Europene de Gimnastică
  • Antrenată în România, câștigătoare la competiții internaționale
  • Larisa Iordache e cea mai medaliată sportivă din România la Campionatele Europene

România s-a întors de la Europenele de gimnastică din Turcia cu o zestre de medalii. Câștigătoarea aurului la bârnă şi sol, Larisa Iordache, a devenit astfel cea mai medaliată gimnastă din România, din istoria Campionatelor Europene.

Larisa Iordache: „A fost o experiență de mult așteptată și mă bucur că am putut să concurez din nou în elita gimnasticii.”

Înainte de competiție, Larisa a mai câștigat o luptă, cea cu coronavirus.

Larisa Iordache: „Pentru mine a fost foarte greu. Făcând acasă antrenament, cât am putut, nu este ca în sala de gimnastică. Tonusul nu mai era la fel. Am primit sfatul medicului, cât și al celor din jurul meu să stau linișitită, să nu îmi solicit plămânii. (…) Cele două săptămâni pentru mine au fost groaznice, pentru că nu am putut să îmi văd familia, nu am putut să merg la antrenament.”

Larisa Iordache: „La anul o să am Campionatul European, care este criteriu pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Sper din suflet să mă calific.”