• Larisa Iordache nu va putea participa în finala de la bârnă de la JO 2020.
  • Larisa revenise la antrenamente și a încercat până în ultima clipă să concureze.
  • Cu lacrimi în ochi, Larisa a trebuit să abandoneze finala din cauza accidentării.
  • Larisa s-a accidentat la gleznă la Campionatele Europene de anul acesta.

Larisa Iordache nu va participa la finala olimpică de la bârnă, anunță Comitetul Olimpic și Sportiv Român într-o postare pe Facebook.

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, arată postarea.

Anterior, gimnasta, accidentată la gleznă, a transmis că este determinată să lupte pentru a-și împlini visul: o medalie olimpică. „Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a transmis pe 29 iulie Larisa Iordache, din Satul Olimpic.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Larisa Iordache a fost notată cu 14.133 în calificările de la Ariake Gymnastics Center. Larisa Iordache a evoluat în prima subdiviziune a concursului și a părut că a avut o problemă la aterizare, la glezna la care a fost operată de mai multe ori la tendonul ahilian.