• Martina Navratilova a anunţat luni că suferă de cancer dublu, la gât şi la sân.
  • Fosta sportivă va începe tratamentul săptămâna viitoare, la New York, potrivit WTA.
  • Martina Navratilova a cucerit 59 de titluri de Grand Slam, la simplu, dublu şi dublu mixt, pe parcursul carierei sale.

Martina Navratilova, fosta vedetă a circuitului profesionist de tenis feminin, a anunţat luni că suferă de cancer dublu, la gât şi la sân, împotriva căruia se pregăteşte să lupte” cu toate forţa, potrivit site-ului WTA, scrie presa internațională.

Această dublă lovitură este gravă, dar totuşi reversibilă” , a precizat fosta jucătoare, în vârstă de 66 de ani, exprimându-şi speranţa într-un rezultat favorabil” al tratamentului pe care îl va urma.

Fostă nr.1 mondial, Martina Navratilova a cucerit 59 de titluri de Grand Slam, la simplu, dublu şi dublu mixt, pe parcursul carierei sale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Născută în Cehia, Navratilova a obţinut cetăţenia americană în 1981. Ea s-a mai confruntat anterior cu un cancer la sân, care i-a fost diagnosticat în 2010.

În luna noiembrie a anului trecut, Martina Navratilova a efectuat o serie de teste în urma cărora i s-a descoperit un nodul în gât. Cu această ocazie, medicii i-au diagnosticat şi al doilea cancer la sân, ambele în faza 1.

Fosta sportivă va începe tratamentul săptămâna viitoare, la New York, potrivit WTA.