• Bayern are 5 jucători în cea mai bună echipă desemnată de L`Equipe
  • Lewandowski este câștigătorului premiului FIFA Best Player of the Year
  • Messi a ajuns la 500 de meciuri în tricoul Barcelonei

2021 a început cu premii la fotbal. Publicația franceză L`Equipe a anunțat care au fost cei mai buni 11 fotbaliști din 2020.

Aproape jumătate de echipă vine de la Bayern. Cel mai bun jucător desemnat de FIFA, Lewandowski e vârful de atac. Nu lipsesc din echipă nici Neuer, Davies, Kimmich și Thiago, care între timp s-a transferat la Liverpool. În centrul apărării este un cuplu de vis de fundași – căpitanul lui Real, Sergio Ramos și Virgil Van Dijk de la Liverpool. Iar atacul e unul de sute de milioane, cu Neymar și Ronaldo alături de Lewandowski.

Cea mai mare absenţă e cea a lui Lionel Messi. Omul care a doborât record după record în 2020, cel mai impresionant fiind cel pentru cele mai multe goluri marcate pentru o singură echipă, nu este în cel mai bun 11 al anului. Pare o mare aberație să spunem că Messi nu a prins echipa pentru că a dat „doar” 31 de goluri și 27 de pase de gol, dar asta e realitatea. Atacantul Barcelonei a avut cel mai slab sezon al său din ultimii 12 ani. Evident, faptul că Barcelona nu a câștigat niciun trofeu și umilința istorică cu 8-2 contra lui Bayern nu l-au ajutat pe Messi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE