• Două echipe nu vor participa la ultimele două etape din campionatul naţional de handbal masculin
  • Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi sunt afectate de cazurile de Covid-19
  • Regulamentul federației de specialitate prevede ca echipele care nu se prezintă la meciuri din cauza Covid-19 să piardă partidele programate cu 10-0

Poli Timișoara și Dunărea Călărași sunt afectate de Covid-19 și nu își pot trimite echipele la cele două meciuri din finalul turului. Ele vor pierde cu 10-0.

Handbalul masculin este profund afectat de pandemie, un număr fără precedent de partide nefiind disputate până în acest moment.

Regulamentul federației de specialitate prevede ca echipele care nu se prezintă la meciuri din cauza Covid-19 să piardă partidele programate cu 10-0.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Pentru aceste ultime două etape din campionat, două echipe au anunțat că nu vor participa.

Politehnica Timișoara are două cazuri pozitive în urma testelor efectuate și nu va fi prezentă la Sfântu Gheorghe, DSP Timiș nepermițând efectuarea deplasării.

Într-o situație și mai complicată se află AHC Dunărea Călărași, care, pe lângă problemele pricinuite de coronavirus, are și o situație financiară complicată. Se pare că va fi vorba chiar de o retragere din campionat din cauza problemelor financiare care se dovedesc insurmontabile. Mai mulți jucători au plecat deja la alte echipe (Dospinescu, Hanțaru, Broască – n.r.), în timp ce străinii au plecat acasă.

Echipa din Călărași nu a mai plătit salarii din luna august, având conturile blocate din cauza litigiului cu fostul său jucător, Zarko Pejovic.

Dunărea Călărași nu va participa la cele două etape, însumându-se astfel 5 meciuri consecutive pierdute la masa verde.

Liga Zimbrilor programează marți și miercuri, la Sfântu Gheorghe, ultimele două etape ale turului sezonului regulat.