Lionel Messi, semne clare că va părăsi FC Barcelona. Ultima achiziție care l-a dat de gol pe superstar-ul argentinian

  • Leo Messi a dat 7.3 milioane de dolari pentru un apratament în Miami.
  • Apartamentul are vedere la regiunea South Beach şi este pe ţărmul Atlanticului.
  • Argetinianul are un salarsiu de 71 milioane de euro, şi o avere de 400 milioane euro.

Deși e argentinian și joacă în Spania, Messi și-a luat un apartament tocmai în Miami. Starul Barcelonei a plătit 7,3 milioane de dolari pentru noua locuință. Apartamentul are 700 de metri pătrați, plus 200 de metri pătrați de terase. Mai are și o pivniță cu 1.000 de sticle de vin vechi.

Noua casă a lui Messi ar putea să îți dezvăluie și viitorul atacantului. Contractul lui cu Barcelona se încheie vara aceasta, și sunt zvonuri că ar putea ajunge la Inter Miami, echipa de fotbal patronată de David Beckham.

„Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete. Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige. Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție și jucători precum Messi și Ronaldo vrem să aducem”, declara David Beckham.