Meciul zilei în Europa şi capul de afiş al 16-imilor de finală ale Cupei Ligii Engleze (FA Cup) s-a jucat duminică pe Old Traford, între Manchester United şi Liverpool, partidă încheiată cu calificarea „dracilor roşii” în optimi.

Manchester United a câştigat duminică seara cu 3-2 partida cu Liverpool, din şaisprezecimile FA Cup, la capătul unei partide radical diferite faţă de ultima confruntare dintre cele două combatante, disputată cu o
săptămână în urmă în Premier League, şi încheiată 0-0, fără ca cele două echipe să fi demonstrat că îşi doresc cu adevărat victoria.

Duminică seara, pe Old Traford a fost cu totul altceva. Salah a deschis scorul în minutul 18. Greenwood a egalat rapid, după doar 8 minute, din pasa lui Rashford. Înainte de pauză, United a irosit două ocazii de a majora şi s-a intrat la cabine la egalitate, 1-1.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Repriza secundă a debutat cu golul lui Rashford, care i-a pus pe „draci” în avantaj. Salah a relansat partida peste 10 minute, egalând cu un şut din careu, nu înainte ca Milner să fi avut şi el şansa egalării, după ce
a trimis foarte puţin peste poartă.

Solskjaer a făcut o mişcare inspirată şi l-a trimis în teren pe Bruno Fernandez, care la scurt timp a executat perfect o lovitură liberă, şutul său cu efect oprindu-se în poarta lui Alisson.

Rashford şi Cavani au trecut rând pe rând pe lângă un 4-2 simetric, Alisson şi bara porţii sale opunându-se majorării scorului.

Manchester United va întâlni în optimi pe West Ham, care a învins tot duminică pe Doncaster, cu 4-0.

Alte rezultate înregistrate în FA Cup:
Fulham – Burnley 0-3
Sheffield Utd – Plymouth 2-1
Milwall – Bristol City 0-3
Chorley – Wolves 0-1
Southampton – Arsenal 1-0
Barnsley – Norwich 1-0
Chelsea – Luton 3-1
Swansea – Notthingham 5-1
Cheltenham – Manchester City 1-3
Brentford – Leicester 1-3
Brighton – Blackpool 2-1.