• Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a bătut-o cu 2-1 pe Gent
  • La 75 de ani, Lucescu e din nou aproape de grupele UCL
  • Lucescu, numit „vulpe bătrână” și „Maica Tereza” de presa belgiană
  • Lucescu e cel mai bine plătit antrenor român

Deci e zi grea la FCSB – 14 jucători și de astăzi și vedeta Dennis Man sunt interziși în Europa – au Covid. Pentru prima dată în istorie FCSB a adus jucători în ziua meciului – fotbaliști luați cu 5 ore înainte de joc – Caiado și Karanovici de la Sibiu, trimis cadou de Ana Maria Prodan, și Enache, dat afară cu artificii acum 2 ani. Urmele rămase din FCSB joacă cu Slovan Liberec și singura consolare a lui Man este că a luat Covid în aceeași zi cu Ibrahimovici.

La 75 de ani, Lucescu e aproape de grupele celei mai tari competiții europene cu Dinamo Kiev – echipă care-i dă 2 milioane de euro pe an. A bătut-o aseară, cu Hațegan la centru, cu 2-1 pe Gent. Nu le-a aruncat prosopul belgienilor, ci și l-a pus în cap.

„Cerul a plâns și-n timpul ăsta vulpea bătrână Lucescu, cu prosopul în cap, și-a condus echipa spre victorie” – au scris belgienii după meci, care l-au mai comparat și cu Maica Tereza.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Lucescu are și alte amintiri cu prosopul. Acum mai bine de 20 de ani Dinu i-l arăta după Rapid 1-4 Dinamo. După meci, tot el era cel care ieșea în câștig – a plecat la Inter. S-a întors apoi și a luat campionatul.

Mai puțin bucuros a fost fiul Răzvan aseară. Deținător al Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal, a fost eliminat la masa verde. N-a avut îndeajuns de mulți jucători valizi pentru meci din cauza coronavirusului.