O carieră în fotbal nu depinde doar de talentul sau ambiția unui copil. Depinde foarte mult și de norocul de a fi văzut de cine trebuie. Un om cu ochiul format, sau cineva care știe pe cineva la un club. Altfel, chiar și cele mai mari talente se pot pierde fără ca cineva să știe de ele. Nu este însă cazul lui Lucian Sânmărtean. Invitat la emisiunea “Viața mea în fotbal”, magicianul fotbalului românesc a povestit în exclusivitate pentru Aleph News care a fost scânteia care l-a propulsat în fotbalul mare.

Lucian Sânmărtean, manager loturi copii și juniori România: Domnul Brănișteanu,care era învățătorul nostru de pe clasele I-IV a vorbit cu domnul Sava Constantin, care mi-a devenit ulterior și antrenor. “Domnule, vino să vezi o zvârlugă de copil, este tânăr, este mic, este foarte bun, eu nu prea mă pricep la fotbal, dart e rog frumos să vii să vezi care e treaba cu acest copil.” Domnul Sava Constantin a venit, m-a văzut. În stilu-mi caracteristic, am luat mingea, am dus-o dintr-o parte-n alta, și așa s-a întâmplat ca la prima selecție pe care am avut-o, la care au fost în jur de 150-200 de copii, să fiu printer puținii care au rămas la grupa domnului Sava Constantin.

Cine l-a numit Magicianul fotbalului românesc pe Lucian Sânmărtean, sau cine îi este idol, dar și care este relația lui cu fetița sa de 11 ani, afli doar urmărind emisiunea integral pe alephnews.ro și mediafax.ro.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL