• La un hotel din Iași pot să îţi transformi camera într-un birou şi să lucrezi remote
  • 170 de lei/zi este preţul unei camere. Internetul este gratuit
  • Ai varianta şi unei escapade romantice

Dacă te-ai săturat de munca de acasă, hai să îți dau o idee care să te ajute și pe tine și pe hotelieri. La Hotel Unirea, din Iași, poți să transformi camera de hotel în birou.

Oana Paveliuc este mama a doi copii şi manager de marketing la hotel. Spune că această metodă te-ar ajuta și pe tine să te relaxezi, iar hotelul ar face profit.

Două persoane plătesc 170 de lei pe zi pentru o cameră. Băuturile, internetul și locul de parcare sunt gratuite. Dacă vrei să te relaxezi mai mult, poţi cumpăra pachetul de 14 zile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„A lucra acasă, cu copiii mici mai ales, nu e un context facil. Sunt foarte multe situaţii de burn out, nu reuşesc să se concentreze. Tot ce înseamnă călătorii de business s-au diminuat. Foarte multe companii lucrează online, de acasă. Contextul pandemic a limitat zona de călătorii, zona de leissure”, a spus Oana Paveliuc, manager de marketing la Hotel Unirea din Iaşi, pentru Aleph News.

Poţi opta şi pentru o escapadă romantică cu cină la etajul 13, cu vedere la oraş, masaj şi cazare pentru o zi. Carmen este din Iaşi şi este mamă a doi copii. În această perioadă, din motive de siguranță a ales să își facă concediul în oraș.

„Era ziua mea şi a soţului, sărbătoream 8 ani de relaţie. Tot timpul făceam ceva. Într-un an am cumpărat bilete, am mers la Veneţia. De data asta nu aveam cum ….am simţit că hai, asta e şansa noastră. Am vorbit cu un coleg să stea cu copiii şi am luat pachetul. A fost alegerea perfectă, mic dejun la pat”, a spus clienta.