Lucratul de acasă nu va mai fi niciodată la fel. Hotelierii din România transformă camerele în birouri

Dacă te-ai săturat de munca de acasă, hai să îți dau o idee care să te ajute și pe tine și pe hotelieri. La Hotel Unirea, din Iași, poți să transformi camera de hotel în birou.

Oana Paveliuc este mama a doi copii şi manager de marketing la hotel. Spune că această metodă te-ar ajuta și pe tine să te relaxezi, iar hotelul ar face profit.

Două persoane plătesc 170 de lei pe zi pentru o cameră. Băuturile, internetul și locul de parcare sunt gratuite. Dacă vrei să te relaxezi mai mult, poţi cumpăra pachetul de 14 zile.

„A lucra acasă, cu copiii mici mai ales, nu e un context facil. Sunt foarte multe situaţii de burn out, nu reuşesc să se concentreze. Tot ce înseamnă călătorii de business s-au diminuat. Foarte multe companii lucrează online, de acasă. Contextul pandemic a limitat zona de călătorii, zona de leissure”, a spus Oana Paveliuc, manager de marketing la Hotel Unirea din Iaşi, pentru Aleph News.

Poţi opta şi pentru o escapadă romantică cu cină la etajul 13, cu vedere la oraş, masaj şi cazare pentru o zi. Carmen este din Iaşi şi este mamă a doi copii. În această perioadă, din motive de siguranță a ales să își facă concediul în oraș.

„Era ziua mea şi a soţului, sărbătoream 8 ani de relaţie. Tot timpul făceam ceva. Într-un an am cumpărat bilete, am mers la Veneţia. De data asta nu aveam cum ….am simţit că hai, asta e şansa noastră. Am vorbit cu un coleg să stea cu copiii şi am luat pachetul. A fost alegerea perfectă, mic dejun la pat”, a spus clienta.

Exit mobile version