• Fanii de pe reţelele sociale s-au luat de Novak Djokovic pentru că a organizat turneul Adria Tour din Croaţia.
  • Finala turneului s-a anulat după ce Grigor Dimitrov a anunţat că are coronavirus.
  • Toţi participanţii au fost testaţi de COVID-19, iar Borna Coric a anunţat că a fost și el infectat.

Te-ai bucurat din nou de tenis, dar turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic în Croaţia ar putea avea un deznodământ tragic. Finala nu s-a mai jucat după ce Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv la COVID-19.

Bulgarul a avut contact direct cu toţi jucătorii prezenţi la Zadar, alături de care a petrecut şi a jucat şi baschet, iar acum toată lumea este testată. Un alt jucător care a luat parte la turneu, Borna Coric, a anunţat că are şi el virusul. Măsurile de distanţare socială au fost minime, motiv pentru care fanii tenisului s-au revoltat pe reţelele de socializare.

Şi jucătoarea Alize Cornet a reacţionat pe pagina sa de Twitter: „În timp ce mă uitam la Adria Tour, simţeam că ceva este foarte greşit. Sunt singura care gândeşte aşa? Cazul lui Grigor este o consecinţă a turneului? Fă-te bine repede, Grigor!“

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Felicitări, Nole! Se pare că protecţia divină n-a funcţionat“, „Djokovic, eşti un iresponsabil!”, „Se pare că şi prietenii lui Dimitrov vor fi testaţi pozitiv în curând“ – au fost doar câteva dintre reacţiile de pe Twitter ale fanilor tenisului.