• Se presupune că acuzațiile ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021.
  • Fundașul stânga este la câștigătorul Premier League din 2017.
  • Mendy evoluează și la echipa națională a Franței.

Benjamin Mendy, fundașul în vârstă de 27 de ani a fost învinuit de comiterea a patru capete de acuzare legate de viol și un capăt de acuzare de agresiune sexuală, a informat poliția din Cheshire, Regatul Unit, anunță BBC.

Se presupune că acuzațiile ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021, iar printre ele se numără trei reclamanți cu vârsta de peste 16 ani. Mendy, din Prestbury, Regatul Unit, a fost plasat în arest preventiv și va fi prezentat în instanță vineri.

Fundașul stânga este la câștigătorul Premier League din 2017, când a ajuns la Manchester City pentru o sumă record de 52 de milioane de lire sterline de la echipa AS Monaco.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Un reprezentant al poliției a menționat că: „Cheshire Constabulary și Crown Prosecution Service ar dori să reamintească tuturor că procedurile penale împotriva lui Mendy sunt în desfășurare și că acesta are dreptul la un proces echitabil”.

Fundașul, care evoluează și la echipa națională a Franței, a fost pus pe tușă în vederea unei anchete, informează Manchester City.

„Chestiunea face obiectul unui proces juridic și, prin urmare, clubul este în imposibilitatea de a face alte comentarii până la finalizarea acestui proces”, a precizat clubul.