• Manchester United a jucat marţi seară restanţa cu Burnley
  • „Diavolii” au învins la limită (0-1), prin golul marcat de Pogba în minutul 71
  • Manchester United se instalează în fruntea clasamentului, cu 36 de puncte, cu 3 mai multe decât campioana la zi, Liverpool

Manchester United a jucat marți seara ultima restanță pe care o mai avea în Premier League, întâlnind la ea acasă pe Burnley, meci ce trebuia să se joace chiar în prima etapă. „Diavolii” au învins la limită (0-1), prin golul marcat de Pogba în minutul 71.

Pentru jucătorul francez, criticat în ultima vreme de propriul antrenor, a fost primul gol după o pauză de mai bine de o lună și doar cel de al 3-lea din acest sezon în campionat.

Manchester United se instalează în fruntea clasamentului, cu 36 de puncte, cu 3 mai multe decât campioana la zi, Liverpool. Pentru „red devils” a fost al 13-lea meci fără înfrângere în Premier League.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Duminica viitoare Manchester United poate obține un avantaj decisiv în câștigarea campionatului, echipa lui Ole Gunnar Solskjær urmând să înfrunte pe Anfield, la ea acasă, chiar pe principala contracandidată, campioana Liverpool.

Cele două se vor întâlni apoi din nou, la nici o săptămână, în șaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei, de data aceasta pe Old Traford.