• Finala Europa League se joacă la Gdansk de la ora 22:00
  • Villarreal – Manchester United se va juca cu 9.500 de spectatori în tribune

Astăzi afli cine se întoarce acasă cu trofeul Europa League. Manchester United și Villarreal joacă în finala din acest sezon.

Pe stadionul din Gdansk sunt așteptați 9.500 de fani la finala dintre Manchester United și Villarreal. În joc nu sunt doar 8,5 milioane de euro pentru echipa care câștigă, ci și un loc de Champions League.

United e deja calificată în Liga Campionilor în următorul sezon, dar pentru „Submarinul Galben” meciul ăsta face o diferență uriașă. Villarreal nu a prins decât un loc de Conference League în campionat, deci o victorie azi i-ar duce din a treia competiție continentală în cea mai puternică din lume.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Villarreal e în prima finală din istoria clubului, iar prezența pe bancă a omului care e sinonim cu Europa League – Unai Emery, ar putea fi elementul de care au spaniolii nevoie ca să plece cu trofeul acasă. De partea cealaltă, Manchester United caută un trofeu cu care să mai oprească din seceta de anul acesta. Mai mult, finala de azi se joacă la fix 22 de ani de la celebra finala a Ligii Campionilor din 1999, câștigată de „Diavoli” datorită omului care e azi pe banca tehnică, Ole Gunnar Solskjaer. Deci și pentru el e o zi cu încărcătură specială.