• Peter Shilton, fostul portar al Angliei, îşi aduce aminte de celebrul moment din 1986
  • În meciul Anglia – Argentina, Maradona a marcat cu mâna în poarta lui Shilton
  • Acesta îl acuză pe argentinian că nu şi-a cerut niciodată scuze

Diego Maradona este considerat un adevărat zeu în ţara natală şi la Napoli, dar nu toată lumea l-a iubit pe legendarul fotbalist. Peter Shilton nu l-a iertat nici după decesul argentinianului, relatează Independent.

Fostul căpitan al naţionalei Angliei l-a acuzat pe Maradona că este lipsit de fair-play şi a dezvăluit că nu a mai vorbit niciodată cu el de la Campionatul Mondial din 1986, atunci când Maradona a înscris un gol cu mâna în poarta selecţionate Albionului, apărată de Shilton .

„Mă întristează să aud că a murit la o vârstă atât de mică. A fost, fără îndoială, cel mai mare jucător pe care l-am înfruntat, iar gândurile mele sunt alături de familia lui.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Ceea ce nu îmi place este că nu şi-a cerut niciodată scuze. Niciodată, în niciun moment, nu a spus că a trişat şi că vrea să îşi ceară scuze. În schimb, s-a folosit întotdeauna de „Mâna lui Dumnezeu”. Nu era corect. A fost uriaş, dar era lipsit de fair-play”, a spus Shilton despre fostul său adversar.

Maradona a murit în somn, la 60 de ani, din cauza insuficienţei cardiace. În urmă cu două săptămâni i s-a înlăturat un cheag de sânge de pe creier.