• Peter Shilton, fostul portar al Angliei, îşi aduce aminte de celebrul moment din 1986
  • În meciul Anglia – Argentina, Maradona a marcat cu mâna în poarta lui Shilton
  • Acesta îl acuză pe argentinian că nu şi-a cerut niciodată scuze

Diego Maradona este considerat un adevărat zeu în ţara natală şi la Napoli, dar nu toată lumea l-a iubit pe legendarul fotbalist. Peter Shilton nu l-a iertat nici după decesul argentinianului, relatează Independent.

Fostul căpitan al naţionalei Angliei l-a acuzat pe Maradona că este lipsit de fair-play şi a dezvăluit că nu a mai vorbit niciodată cu el de la Campionatul Mondial din 1986, atunci când Maradona a înscris un gol cu mâna în poarta selecţionate Albionului, apărată de Shilton .

„Mă întristează să aud că a murit la o vârstă atât de mică. A fost, fără îndoială, cel mai mare jucător pe care l-am înfruntat, iar gândurile mele sunt alături de familia lui.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Ceea ce nu îmi place este că nu şi-a cerut niciodată scuze. Niciodată, în niciun moment, nu a spus că a trişat şi că vrea să îşi ceară scuze. În schimb, s-a folosit întotdeauna de „Mâna lui Dumnezeu”. Nu era corect. A fost uriaş, dar era lipsit de fair-play”, a spus Shilton despre fostul său adversar.

Maradona a murit în somn, la 60 de ani, din cauza insuficienţei cardiace. În urmă cu două săptămâni i s-a înlăturat un cheag de sânge de pe creier.