• Marcus Rashford a primit un premiu special din partea lui Eamonn O’Neill, High Sheriff al oraşului Manchester
  • Atacantul lui Manchester United a strâns peste 22 de milioane de euro pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de epidemie
  • Fotbalistul a lansat o campanie pe rețelele sociale prin care și-a propus să strângă 100.000 de lire sterline

Atacantul echipei Manchester, Marcus Rashford, s-a implicat în lupta contra noului coronavirus. Nu știai cum? Pe 19 martie, jucătorul în vârstă de 22 de ani a lansat o campanie pe reţetele sociale pentru a strânge 100.000 de lire sterline, scopul lui fiind să ajute cu mâncare familiile care au rămas fără locuri de muncă în timpul epidemiei.

Fotbalistul a fost uimit de amploarea pe care a luat-o campania şi dorinţa oamenilor de a ajuta. Astfel, Fundaţia „Fare Share“ a strâns peste 20 de milioane de lire sterline (22,4 milioane de euro), iar Marcus Rashford a primit un premiu special pentru „activitatea remarcabilă şi ajutor oferit comunităţii“ din partea lui Eamonn O’Neill, High Sheriff al oraşului Manchester.

Rushford le-a arătat fanilor săi din social media premiul primit, pe care l-a dedidicat tuturor celor care s-au implicat în campania de caritate. „În mod normal nu aş publica astfel de lucruri, dar acest premiu nu este doar pentru mine, ci este al vostru, cei care aţi contribuit cu bani. Toţi aţi făcut diferenţa“, a scris Marcus Rashford pe Twitter.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR