• Marian Cisovsky suferea de scleroză laterală amiotrofică (ALS)
  • Fundaşul a evoluat timp de trei sezoane la Poli Timişoara
  • Cisovsky a fost de două ori vicecampion al României

O nouă tragedie în lumea fotbalului. Marian Cisovky, fost jucător la Poli Timişoara, a încetat din viaţă la doar 40 de ani. Slovacul suferea de scleroză laterală amoitrofică (ALS), o boală neurodegenerativă extrem de rară.  Aceasta atacă celulele nervoase care controlează mişcarea voluntar a mâinilor, picioarelor şi a muşchilor feţei. Cisovsky fusese diagnosticat cu ALS în urmă cu şase ani, moment în care şi-a încheiat cariera de fotbalist.

Marian Cisovsky a evoluat între 2008 şi 2011 la Poli Timişoară, echipă în tricoul căreia a fost de două ori vicecampion al României.

„Marian Cisovsky, un jucător extrem de apreciat de suporterii polişti, s-a stins din viaţă în această zi. Un caracter deosebit şi totodată un exemplu de seriozitate pentru viitorii fotbalişti. Condoleanţe familiei şi Dumnezeu să îl odihnească!”, a fost mesajul postat de cei de la Poli Timişoara pe pagina de Facebook.  

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

😞 Marián Čišovský, un jucător extrem de apreciat de suporterii poliști, s-a stins din viață în această zi. Un caracter…Publicată de Politehnica Timișoara pe Duminică, 28 iunie 2020