• Cupa Angliei este cea mai veche competiție inter-cluburi din lume
  • Marine a câștigat 7 meciuri ca să ajungă să joace cu Tottenham
  • „Crăciunul a venit mai devreme” – Paul Leary, patron Marine

În Cupa Angliei la fotbal a avut loc probabil cel mai dezechilibrat meci din istoria competiției. Tottenham, echipa cu stadionul de un miliard de lire sterline, a jucat cu Marine, o echipă de amatori din liga a opta engleză.

Chiar dacă echipa lui Mourinho a câștigat cu 5-0, cei de la Marine se consideră adevărații câștigători. Asta după ce Marine a primit 75 de mii de lire sterline din drepturile de televizare.

Cu acești bani, patronul echipei speră să reangajeze cei 9 membri ai staff-ul tehnic, pe care i-a concediat din cauza problemelor financiare provocate de pandemie.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Jose Mourinho, antrenor Tottenham: „Sunt mereu foarte mândru să fiu în Cupa Angliei în situații ca aceasta. Pentru oamenii cărora le e greu în fotbal cred că înseamnă enorm”

Și fanii lui Tottenham au pus umărul ca să o salveze pe Marine, după ce au aflat de situația echipei. Un fan club din Statele Unite a strâns 13 mii de dolari pentru clubul din a opta divizie din Anglia.

Suporterii lui Marine au avut grijă să le mulțumească celor de la Tottenham și i-au primit pe jucători în oraș ca pe niște eroi.