• Gigi Becali a anunţat că noul antrenor de la FCSB va fi Marius Şumudică
  • „Am rezolvat, am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenor, începând de peste 2 săptămâni”
  • Antrenorul a recunoscut că are o ofertă de la FCSB

George Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a anunțat miercuri seara că noul antrenor al echipei bucureștene este Marius Șumudică.

„Toni Petrea nu a mai vrut să stea, ieri (marți, n.r.), i-am dat timp să se răzgândească. Azi mi-a spus că nu se răzgândește. Am luat legătura cu Șumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenor, începând de peste 2 săptămâni, când va începe pregătirea”, a spus patronul FCSB la Digi Sport, în pauza meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Marius Şumudică a recunoscut că are o ofertă de la FCSB, însă a declarat că încă se gândeşte dacă va face pasul spre clubul patronat de Becali.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

”Mi-a apărut o ofertă din ţară căreia dacă i-aş da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de faţă am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am şi eu o discuţie cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulţi susţinători, mulţi prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situaţie financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanţă”, a spus Marius Şumudică la ProSport.