Marius Şumudică va fi noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali: „Am rezolvat, am bătut palma”. Şumudică a confirmat oferta

marius-sumudica

marius-sumudica

George Becali, patronul echipei de fotbal FCSB, a anunțat miercuri seara că noul antrenor al echipei bucureștene este Marius Șumudică.

„Toni Petrea nu a mai vrut să stea, ieri (marți, n.r.), i-am dat timp să se răzgândească. Azi mi-a spus că nu se răzgândește. Am luat legătura cu Șumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenor, începând de peste 2 săptămâni, când va începe pregătirea”, a spus patronul FCSB la Digi Sport, în pauza meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova.

Marius Şumudică a recunoscut că are o ofertă de la FCSB, însă a declarat că încă se gândeşte dacă va face pasul spre clubul patronat de Becali.

”Mi-a apărut o ofertă din ţară căreia dacă i-aş da curs ar fi greu să mă mai întorc la Rapid. Da, în momentul de faţă am o ofertă concretă de la FCSB, cu contractul pe masă. Urmează să mai discutăm, să am şi eu o discuţie cu familia mea.

E clar că îmi voi pierde mulţi susţinători, mulţi prieteni, dar mă gândesc la familia mea, la tot ceea ce am trăit, la cât am suferit. Cred că e momentul să mă întorc în fotbalul românesc. Nu mai contează banii, am o situaţie financiară ok. Mi-e foame de trofee, de performanţă”, a spus Marius Şumudică la ProSport.

Exit mobile version