• Noul Fiat 500 EV 3+1 e mașina pe care o conduci zâmbind
  • Datorită modului de deschidere a ușilor a fost poreclită „mini-Rolls Royce”
  • Autonomia este de 480 de kilometri, iar viteza maximă este de 150 km/h

Vrei o mașină electrică? Atunci de ce să nu alegi una pe care s-o conduci cu zâmbetul pe buze? N-ar fi rău, mai ales în traficul încrâncenat din București.

Fiat a prezentat adorabila 500 EV 3+1. E alintată mini-Rolls Royce, pentru felul în care se deschid ușile din spate. Firește, e o mașină de oraș, dar autonomia de 480 de kilometri te lasă să te gândești și la drumuri mai lungi.

Plus că se încarcă până la 80% în 35 de minute, iar pentru doar 5 minute de încărcare, ai 50 de kilometri asigurați. Atinge o viteză maximă de 150 de kilometri pe oră. Dacă-ți face cu ochiul, prețurile pornesc de la 32.000 de euro, dar va trebui să ai răbdare până anul viitor.

Youtuber-ul Ben Sullins, posesor de Tesla, a condus-o alături de soția lui, Jennie.

Ben&Jennie Sullins, posesori de Tesla: „E cea mai drăguță chestie pe care am văzut-o, zâmbești permanent când o conduci. Până și tu ai spus că zâmbești. Întreaga zi când am condus-o prima dată am zâmbit. Mai dispărea zâmbetul, pentru că nu are un control al tracțiunii prea bun, ceea ce nu-ți dă prea multă siguranță, dar a fost atât de distractiv.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI