• Max Verstappen a câștigat duminică seară Marele Premiu al Mexicului și a stabilit recordul pentru cele mai multe victorii într-un singur sezon, 14.
  • Deja câştigător al ediţiei 2022 a Formulei 1,Verstappen a plecat din pole position şi a reuşit să îşi valorifice acest avantaj, terminând cu peste 15 secunde avans faţă de Lewis Hamilton, de la Mercedes.
  • Penultima cursă a sezonului se dispută peste două săptămâni în Brazilia, la Sao Paulo.

Marele Premiu al Mexicului i-a adus olandezului Max Verstappen a 14-a victorie a sezonului, cifră care reprezintă un nou record în Formula 1, vechea performanţă aparţinându-i lui Michael Schumacher şi lui Sebastian Vettel, cu 13 reuşite într-un singur sezon.

Deja câştigător al ediţiei 2022 a Formulei 1, Max Verstappen a plecat din pole position şi a reuşit să îşi valorifice acest avantaj, terminând cu peste 15 secunde avans faţă de Lewis Hamilton, de la Mercedes.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Favoritul tribunelor, Sergio Perez a trecut linia de sosire pe locul 3 şi e pe poziţia a 3-a în clasamentul general, cu 265 de puncte, la doar 2 distanţă de Charles Leclerc, ocupantul locului 2.

În clasamentul constructorilor, Mercedes, pe locul 3, s-a apropiat la 40 de puncte de Ferrari, care e pe locul secund, titlul mondial fiind deja adjudecat de Red Bull Racing.

Penultima cursă a sezonului se dispută peste două săptămâni în Brazilia, la Sao Paulo.