• Floyd Mayweather, 44 de ani, are 50 de victorii în palmares și 0 înfrângeri
  • Logan Paul, 26 de ani, a intrat pentru a doua oară în ring
  • Mayweather va încasa 10 milioane de dolari numai din drepturile TV
  • Logan Paul va câștiga 20 de milioane de dolari din urma acestui meci
  • „Money” și Paul s-au luptat în 8 runde

Ai așteptat câteva luni bune meciul de box al anului. Uite că, în sfârșit, Floyd Mayweather și Logan Paul s-au întâlnit în ring, pe arena Hard Rock, din Miami.

Mayweather, fostul campion mondial neînvins în toată cariera, nu a ținut cont că youtuber-ul Logan Paul nu are experiență și s-a luptat cu el. „Money” a vrut să-i arate lui Paul că nu s-a pus cu cine trebuie. I-a aplicat o ploaie de pumni, dar s-a gândit, totuși, să fie blând cu el. Nu l-a lovit până la knockout, însă lupta a fost destul de dură, iar Mayweather a fost plăcut suprins de cât de mult a putut să ducă Paul.

„M-am distrat și am intrat in ring să fac spectacol și cred ca el și-a dorit doar să reziste până la final. Asta a fost o victorie pentru el. S-a bucurat că a rezistat până la final”, a spus Mayweather la final.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Deși meciul demonstrativ s-a terminat la egalitate, Logan Paul a ținut morțiş să-i apese butoanele lui „Money” încă o dată. Logan susține că el a câștigat meciul, datorită modului profesionist în care a jucat. 217 lovituri a încercat Paul să-i aplice lui Mayweather, dar doar 28 au ajuns la țintă.