• Medicul clubului FC Botoşani, Petrică Rădăuceanu, a făcut testul pentru coronavirus miercuri, iar în cursul zilei de joi a fost diagnosticat pozitiv
  • Rădăuceanu este asimptomatic şi urmează să fie internat
  • Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani a fost anulat 

Medicul echipei FC Botoşani, Petre Rădăuceanu, s-a testat miercuri pentru coronavirus şi a plecat din Botoşani la Bucureşti. Rădăuceanu este medic la Spitalul Judeţean din oraş.  

„Am fost declarat pozitiv. Am făcut testul ieri dimineaţă ( n.r. miercuri )  şi am aflat azi ( n.r. joi )  după prânz. Eram deja plecat din Botoşani. Eram plecat spre Bucureşti şi astăzi, de la Bucureşti, la Craiova. Acum aştept, sunt la hotel, ştie DSP-ul şi o să vină să mă interneze, să mă reevalueze. Semne nu am, sunt asimptomatic, numai că a ieşit rezultatul pozitiv”, a declarat, pentru Mediafax, Petrică Rădăuceanu, medicul echipei FC Botoşani. 

Rădăuceanu susţine că se poate ajunge la situaţia în care se pot amâna meciuri.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

„Vă daţi seama că nu e un lucru bun, mai ales că sunt şi problemele care s-au găsit şi la Dinamo, săracul domnul magazioner, deci se pot amâna meciuri, apar probleme de program, acum să vedem cu retestarea,  că eu nu am avut contact, nu am mers cu autocarul, am mers cu maşina mică. Sper să fie bine, să nu apară probleme. (…) M-am întâlnit cu cei din echipă, dar nu am mers cu ei în mijlocul de transport. La masă am stat cum e regulamentul acum, distanţaţi. Sper să nu fi dat la nimeni”, a explicat medicul. 

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani, programat vineri, 12 iunie de la ora 20 a fost anulat. Tot joi, clubul Dinamo a anunţat că un magazioner are coronavirus. Partida de sâmbătă, 13 iunie, dintre Dinamo şi Chindia Târgovişte a fost anulată.