• Messi a anunțat că rămâne la FC Barcelona, pentru că niciun club nu poate să plătească 700 de milioane de dolari, clauza de reziliere
  • Argentinianul a declarat că nu va putea da în judecată niciodată clubul la care a făcut istorie
  • „Am crezut că sunt liber să plec”, spune Messi.

Lionel Messi, legenda Barcelonei, a anunțat că nu va părăsi clubul, deși își dorea asta, pentru că nicio echipa nu își permite să platescă 700 de milioane de euro, clauza de reziliere, informează Goal.com.

„Am crezut că sunt liber să plec. Președintele mi-a transmis mereu că la sfârșitul sezonului pot decide dacă plec sau nu”, a spus Messi.

Oficialii clubului au avut alte planuri însă și nu-l vor lăsa pe Messi să plece, dacă cele 700 de milioane de euro nu vor fi plătite.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Acesta este motivul pentru care voi rămâne la Barelona. Voi continua pentru că președintele mi-a spus că singurul mod prin care pot să plec este să fie plătită clauza, iar asta e imposibil”, a mai spus Messi.

Contractul argentinianului expiră vara viitoare.

Faptul că Messi nu a comunicat că vrea să părăsească echipa înainte de 10 iunie ar fi jucat un rol crucial în această poveste.

„Acum ei se leagă de faptul că nu le-am spus înainte de 10 iunie, atunci când eram în mijlocul campionatului, iar coronavirusul a afectat tot sezonul”, explică argentinianul.

„Este clubul vieții mele, mi-am făcut o viață aici. Nu mi-a trecut niciodată prin cap să o dau pe Barca în judecată”, a încheiat Messi.